Opinie naszych gości - Dom wczasowy Oliwia - Małe Ciche
Imię i nazwisko *
E-mail
Opinia *
Dodaj dwie cyfry: [1 + 1]*
 

Opinie

Beatrycze 26.05.2018
Właśnie z dzieciakami wróciliśmy do szkoły. Wycieczka udana. Pokoje czyste i ze wszystkim co potrzeba. Super sala taneczna. Przepyszne mega śniadania w formie szwedzkiego stołu. Obiady gotowane pod gust uczestników - gołąbki pyszne :-). Kawa i herbata dostępna całą dobę. Właściciele pomocni i uśmiechnięci. Wrócimy do Was za jakiś czas :-)
Dominik Styfi09.02.2018
Miejsce wspaniałe ! Ludzie wspaniali ! Szefowa zajebista !! Kuchnia poprostu rewelacyjna!! Ferie spędziłem w towarzystwie 2 rodzin z dziećmi . Pokoje duże i czyste. Na miejscu wszystko można załatwić. Wiem , ze w innych ośrodkach kawa i herbata to ekstra koszt. Tutaj dostęp do ekspresu 24h. Po powrocie do domu okazało się, ze zapomnieliśmy zabrać pare butów. Jeden telefon i następnego dnia kurier nam dostarczył. Jeżeli szukają Państwo miejsca na odpoczynek dla dużej rodziny z maluszkami w rodzinnej atmosferze ... to jest to idealne miejsce !!! :)
Grzegorz Nowicki 22.01.2018
Moja córka była tu ne feriach razem z innymi dziećmi ,jest zachwycona ,bardzo dziękuję za opieke i wyżywienie ,powiedziała mi tylko tyle Tata szarlotka i rosolek lepsze jak u babci ,polecam,opinia 10 latki i to taka to chyba najlepsza reklama Dziękuję
Joanna Przebinda02.01.2018
Po prostu super . Gospodarze przemili pokoje czysciutkie jedzenie pyszne wszedzie blisko cisza az milo odpiczynek od miejskiego zgiełku świetny. Polecam z czystym sumieniem?
Sanderka01.02.2017
Serdecznie polecam wszystkim!!!Z pewnością powrót murowany :)Jedzenie przepyszne same plusy ,gospodarze przemili.Miejsce godne polecenia na pewno kto wybierze DOM WCZASOWY OLIWIA nie pożałuje.
Barbara Wójcik08.05.2016
Od wielu lat odwiedzam Podhale. W tym roku z grupą znajomych odwiedziliśmy Oliwię. Mimo późnej pory powitała nas Gospodyni z uśmiechem na twarzy Wszyscy jesteśmy zauroczeni wspaniałą swojską atmosferą, świetnymi warunkami, pysznym jedzeniem, a widok z okien - to trzeba zobaczyć na własne oczy. Ja z pewnością tam wrócę. Pozdrawiam cieplutko Gospodarzy :-)
Krystyna Kucharska28.03.2016
Polecam wszystkim to miejsce. Właściciele przemili, pokoje bardzo ładne a jedzenie.... jedzenie po prostu przepyszne. Dużo, bardzo smacznie a atmosfera w czasie świąt iście rodzinna. Bardzo dziękujemy i możecie być pewni, że będziemy Waszymi stałymi klientami. Krysia z rodziną
Rewia Dziecięca 12.01.2016
Już po raz trzeci Dom Wczasowy "Oliwia" przyjął nas pod swoje skrzydła, tym razem w dniach 4-8 stycznia, czyli zimową porą. I jak zwykle mamy wrażenie, że lepiej nie mogliśmy trafić. Rodzinna atmosfera, przepyszne posiłki i przyjaźni gospodarze. Pozdrawiamy i na pewno wrócimy! Rewia Dziecięca "Sylaba"
Leszek Sokulski18.11.2015
od 4 lat, 2 razy do roku spędzamy tu z ekipą wspaniały tydzień, atmosfera super - 10/10 jedzenie wspaniałe - 10/10 polecam / polecamy wszystkim na wypoczynek indywidualny i zorganizowany, właściciele, Halinka i Andrzej bardzo mili i gościnni ośrodek czysty i dobrze wyposażony Halinko i Andrzeju wrócimy do Was Pozdrawiam ja i ekipa z IC
Igor Kryszyłowicz31.08.2015
Świetna atmosfera! Fantastyczne jedzenie! Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Andrzeju, wrócimy do Was! Pozdrawiam, już z pracy, ale do jesieni złapię urlop. Pozdrawiam serdecznie!
Marian Grochowski27.12.2014
Wszystkich którzy kochają jazde na nartach zapraszamy do dw "Oliwia"
Dawid Kwiatkowski03.07.2014
piękny widok z balkonów , przepyszne dania , mega pokoje i bardzo mili szefowie po prostu ekstra pensjonat jestem pod wrażeniem .
Dawid Kwiatkowski03.07.2014
piękny widok z balkonów , przepyszne dania , mega pokoje i bardzo mili szefowie po prostu ekstra pensjonat jestem pod wrażeniem .
Aniela Bar 04.05.2014
Jest tam super nigdy nie widziałam fajniejszego dom wczasowego. Pyszne jedzenie
Renata12.01.2014
Wspaniały ośrodek gorąco polecam. Pokoje czyste, super jedzenie do stoku blisko. A właścicielka wspaniała kobieta. Jeżeli się wybieracie do Małe ciche to tylko do DW Oliwia. Polecam.
Iza O.18.12.2013
Właśnie wróciłam ze spotkania szkoleniowo-wigilijnego, to był jeden z fantastyczniejszych wyjazdów, zawdzięczamy to Pani Halince, która swoją gościnnością zauroczyła nas wszystkich. pomogła w zorganizowaniu dodatkowych atrakcji np. góralska kapela, kulig, ognisko itp. A kuchnia przerosła nasze oczekiwania, wigilijne potrawy, domowe jedzonko, palce lizać. Polecam !!!
Wycieczka z mazowsza22.10.2013
Byliśmy w czerwcu. ;D Pokoje bardzo ładne i czyste, właściciele bardzo mili, jedzenie mniam- mniam :p Okolica cicha, bardzo przyjazna. Srdecznie POLECAMY! :D
Rewia Dziecięca "Sylaba"09.07.2013
Serdecznie polecamy wszystkim! Ośrodek wspaniały! Warunki wzorowe, sale taneczne klimatyzowane, gospodarze przemili i pomocni, posiłki przepyszne, a o domową atmosferę dba mała Oliwka :) Dziękujemy bardzo za znakomite przyjęcie! Pozdrawiamy i do kolejnego zobaczenia!
Kierowca Autobusu23.06.2013
Polecam wszystkim domek super jak nowy warunki pierwsza klasa jedzonko smaczne szefowa zawsze uśmiechnięta i w każdej sytuacji pomocna :) Polecam wycieczka 17-20.06.2013.
KROSKA21.06.2013
świetne pokoje, wygodne łóżka, pyszne jedzenie, zadowolona 36 osobowa grupa dzieciaków :)i nikt nas nie upominał że nie spaliśmy na wycieczce do trzeciej w nocy oprócz nauczycieli XD było suuuuuuuuuuuuuuuuuper
opiekun20.06.2013
Zdecydowanie polecam, jestem pod ogromnym wrażeniem gościnności jaka nas tu spotkała. Gospodyni wspaniała, jedzonko pyszne, dostosowane do gustów dzieci, atmosfera miejsca super.
Szkoła podstawowa20.06.2013
Ten hotel jest poprostu piękny pokoje duże jest telewizor wszystko czego sie zapragnie jest wyciąg nargciarski rożne rekreacyjne zabawy ogniska dobre jedzenie na śniadanie postawiony jest stół szwedzki POLECAM!
julia09.03.2013
Witam! Dzisiaj wróciłam z Białej szkoły Byłam w tym hotelu Sama popłakałam się że muszę wracać mili instruktorzy jedzenie pyszne a jeśli znacie Pana Mariana to macie szczęście jakby to Pan czytał to ja Śmieszek
Ania09.03.2013
Serdecznie polecam, pyszne jedzenie, czyste przestronne pokoje, przemiła obsługa no i właściciele także :) Do stacji narciarskiej 5 min. Pozdrawiamy i jeszcze raz polecamy!
Dorzar14.01.2013
Dla kochajacych stok w MC polozenie super. Na stok 5 min pieszo. Cudowna wlascicielka, czysciutkie pokoje, pyszne jedzenie- dla mnie-wegetarianki- Pani Kucharka szykowala specjalne potrawy (chociaz nie oczekiwalam tego). Daję 1000 gwiazdek bo polozenia i zyczliwosci bylo na taką ocenę :-)
Rafał z 11-osobowej ekipy:)04.01.2013
Ja uwielbiam ją, Ona w Małym Cichym jest, i zaprasza naaas, bo dobrze to wiem, że fajnie tam jest, i blisko narciaski zjaaazd ;)
Barbara04.01.2013
Witam :) W imieniu naszej całej 11-osobowej ekipy serdecznie polecamy DW Oliwię. Domek jest nowy, czysty, obsługa przemiła, właściciele jeszcze milsi no i to co najważniejsze serwowane jedzenie SMAKOWITE! Domek jest bardzo blisko stoku Małe Ciche Ski więc spokojnie na pieszo można tam dojść! W domku są dwie sale no i jest BILARD na którym możnaaaa.......grać do woli :):) Z właścicielami można dogadać się w każdej sprawie co powoduje że czujesz się tam jak w domu! :) Serdecznie polecam!
Black & White Salsa Kraków23.10.2011
Rewelacja!!! Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, świetna sala taneczna z wentylacją, przytulne pokoje. Wszyscy z 50 osobowej grupy byli zachwyceni. Na pewno tam wrócimy!!!
Karolina30.06.2011
Witam ;) Ja się własnie wybieram do tego ośrodka w tę niedzielę, i mam pytanie. Ile kilometrów jest od Małego do Zakopanego ? I w jakiej cenie jest doba hotelowa..? Mam zareezerwowane miejsce, pytam po prostu z czystej ciekawości ;) Jeżeli ktoś coś na ten temat wie, bedę bardzo wdzięczna !
:)04.06.2011
byłam w tym hotelu. Jest super, dobre jedzenie, miła atmosfera, ślicznie w pokojach. Także polecam.:)
a10.04.2011
tak, moja szkoła się wybiera od 13 do 15 kwietnia ;)
madzia10.04.2011
Pokoje świetne, jedzenie bardzo dobre, miła atmosfera. A do tego bilard, piłkarzyki- super :) Polecamy!
xena10.04.2011
Wybiera się tam ktoś 13-15 kwietnia?
pawlak07.04.2011
extra byłam tam 6 razy
Kasia23.02.2011
Dow wczasowy o bardzo wysokim standardzie, jestem pod wrażeniem. Zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość, a jedzenie-palce lizać. Polecam !!!

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.